БългарскиČeskyEnglishΕλληνικάFrançaisМакедонскиRomână
Πλαστικές συσκευασίες που διαλύονται στη φύση
Η τεχνολογίαΠως λειτουργεί?ΠροϊόνταΟικολογίαΠιστοποιητικάΕπιστημονικές έρευνες

Οικολογία

Πολλούς θα κάνουν την ερώτηση "Είναι οικολογικές οι σακούλες από DEGRALEN®"? Επειδή δεν υπάρχει ένα ταυτόσημο ορισμό για «οικολογικό προϊόν», εδώ θα περιγράψουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας.
       
  1. Τα προϊόντα από DEGRALEN® παράγονται από πετρέλαιο, όπως τα κλασικά πλαστικά, και όχι από φυτικά και ζωτικά προϊόντα. Από άλλη πλευρά, η ενέργεια που χρειάζεται για την παραγωγή τους είναι μικρή, σαν αυτή για τα προϊόντα που παράγονται από τα κλασικά πλαστικά.    
  2. Τα προϊόντα από DEGRALEN® δεν είναι κατάλληλα για βιομηχανικό κοπρόχωμα σε αντίθεση με τις συσκευασίες κοπροχώματος. Σε πολλές χώρες δεν υπάρχουν υπηρεσίες λιπάσματος απορριμμάτων.    
  3. Τα προϊόντα από DEGRALEN® βοηθούν για τη μείωση της οπτικής ρύπανσης της φύσης με συσκευασίες και ειδικά με σακούλες. Αυτό είναι ωφέλιμο για χώρες όπως Ελλάδα με αναπτυγμένο τουρισμό    
  4. Στη διάλυση τους τα προϊόντα από DEGRALEN® εκπνέουν πολύ αργά διοξείδιο του άνθρακα (γκάζι θερμοκηπίου) σε αντίθεση με τα προϊόντα που παράγονται από φυσικά προϊόντα, π.χ. χαρτί ή συσκευασίες κοπροχώματος.
     (c) 2007 EXTRAPACK Ltd., Bulgaria     Πληροφορίες για προϊόντα από DEGRALEN - τηλ. +359 62 611-515