БългарскиČeskyEnglishΕλληνικάFrançaisМакедонскиRomână
Пластични опаковки, кои што се разложуваат во природата
ТехнологиjатаКако делува?ПроизводиЕкологиjаСертификатиНаучни проучувања

Производи

Торбички за аптеки од DEGRALEN Торбички за трговски ланци Стандардни торбички од DEGRALEN Вреќи за отпадоци од DEGRALEN
Скоро сите еластични опаковки, кои што стандардно се изработуваат од полиетилен со висока, средна и ниска густина, можат да бидат изработени од DEGRALEN. Притоа, пред да започне разградувањето, нивната можност за рециклирање се задржува.
     (c) 2007 EXTRAPACK Ltd., Bulgaria     Информациjа за производи од ДЕГРАЛЕН - tel. +359 62 611-515